Strada Virgiliu 46, București 010882

0771 304 800

office@pacservice.ro

L-V 8:00 – 18:00 & S 8:00-14:00

L-V 8:00 – 18:00 & S 8:00-14:00
Solicita Programare 0771 304 800
Strada Virgiliu 46, București 010882

Oferim servicii complete de mecanică auto, care includ diagnosticare, întreținere și reparații pentru o varietate de probleme mecanice. Echipa noastră de mecanici experimentați utilizează echipamente moderne pentru a se asigura că vehiculul dvs. funcționează la capacitate maximă și în condiții de siguranță.

La centrul nostru de service auto, departamentul de mecanică joacă un rol esențial în asigurarea performanței și siguranței vehiculelor clienților noștri. Mecanicii noștri experimentați sunt echipați cu cele mai avansate instrumente și tehnologii pentru a diagnostica și repara o gamă largă de probleme mecanice. Fie că este vorba de întreținere de rutină sau reparații complexe, echipa noastră abordează fiecare sarcină cu cea mai mare atenție și profesionalism, asigurându-se că fiecare vehicul este returnat în condiții optime de funcționare.

Ne angajăm să oferim servicii de înaltă calitate, utilizând piese de schimb originale și tehnici de reparație aprobate de producător. Înțelegem importanța unui vehicul fiabil și ne străduim să oferim soluții eficiente și durabile pentru toate nevoile de mecanică ale clienților noștri. De la diagnoză precisă până la execuția meticuloasă a reparațiilor, echipa noastră lucrează pentru a asigura că fiecare aspect al vehiculului funcționează la standardele cele mai înalte.

  1. Diagnoză și Reparații Motor: Identificarea și rezolvarea problemelor motorului, inclusiv înlocuirea pieselor uzate.
  2. Întreținere și Reparații Sistem de Frânare: Verificarea și înlocuirea discurilor de frână, placuțelor și a fluidului de frână.
  3. Servicii de Transmisie: Reparații și întreținere pentru transmisii manuale și automate.
  4. Reparații Sistem de Suspensie: Înlocuirea amortizoarelor, arcurilor și verificarea alinierii.
  5. Întreținere și Reparații Sistem de Direcție: Reparații ale sistemului de direcție și verificarea alinierii roților.
  6. Schimb de Ulei și Întreținere: Înlocuirea uleiului motor și a filtrelor pentru a asigura funcționarea optimă a motorului.
  7. Servicii pentru Sistemul de Răcire: Întreținerea și reparația radiatorului, termostatului și a sistemului de răcire.
  8. Întreținere și Reparații Sistem de Alimentare: Servicii pentru carburatoare, pompe de combustibil și injectoare.
  9. Verificări și Reparații Sistem de Eșapament: Reparații la țeava de eșapament, catalizator și senzori.
  10. Reparații și Întreținere Sistem de Încălzire și Ventilație: Asigurarea funcționării optime a sistemului HVAC al vehiculului.