Strada Virgiliu 46, București 010882

0771 304 800

office@pacservice.ro

L-V 8:00 – 18:00 & S 8:00-14:00

L-V 8:00 – 18:00 & S 8:00-14:00
Solicita Programare 0771 304 800
Strada Virgiliu 46, București 010882

Politica de Confidențialitate a PAC Service

1. Introducere

PAC Service se angajează să protejeze confidențialitatea și securitatea informațiilor personale ale vizitatorilor și clienților noștri. Această politică explică modul în care colectăm, utilizăm, protejăm și divulgăm informațiile personale pe site-ul nostru web.

2. Colectarea Informațiilor

Colectăm informații personale atunci când ne furnizați aceste date în mod voluntar, cum ar fi numele, adresa de e-mail, numărul de telefon, atunci când solicitați informații sau servicii. De asemenea, colectăm automat anumite informații prin utilizarea cookie-urilor, cum ar fi date despre utilizarea site-ului.

3. Utilizarea Informațiilor

Utilizăm informațiile personale pentru a răspunde solicitărilor dvs., pentru a vă oferi servicii, pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor noastre și pentru scopuri de marketing, cu respectarea legilor aplicabile.

4. Divulgarea Informațiilor

Nu vindem, închiriem sau divulgăm informațiile personale către terți, cu excepția cazului în care este necesar pentru a furniza serviciile solicitate, pentru a respecta cerințele legale sau pentru a proteja drepturile noastre sau ale altora.

5. Securitatea Datelor

Implementăm măsuri de securitate pentru a proteja datele personale împotriva accesului neautorizat, modificării, divulgării sau distrugerii neautorizate.

6. Drepturile Utilizatorilor

Utilizatorii au dreptul de a accesa, corecta sau șterge datele personale pe care le deținem despre ei. De asemenea, pot obiecta prelucrarea datelor lor personale în anumite circumstanțe.

7. Modificări ale Politicii de Confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidențialitate la nevoie. Orice modificări vor fi publicate pe site-ul nostru web.

8. Contact

Pentru orice întrebări sau preocupări legate de această politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați prin intermediul informațiilor de contact disponibile pe site-ul nostru web.