Strada Virgiliu 46, București 010882

0771 304 800

office@pacservice.ro

L-V 8:00 – 18:00 & S 8:00-14:00

L-V 8:00 – 18:00 & S 8:00-14:00
Solicita Programare 0771 304 800
Strada Virgiliu 46, București 010882

Despre

pacserviceslide1

PAC Service: Excelență în Servicii Auto în Inima Bucureștiului

Bine ați venit la PAC Service, liderul dvs. de încredere în servicii auto din Sectorul 1, București. Fondat pe principii de profesionalism, inovație și dedicare, PAC Service oferă o gamă largă de servicii pentru a vă asigura că mașina dvs. este întotdeauna în cea mai bună formă.

Echipa Noastră

La PAC Service, echipa noastră de mecanici profesioniști este inima operațiunilor noastre. Dedicată, cu experiență și dotată cu cunoștințe tehnice avansate, echipa noastră tratează fiecare vehicul cu cea mai mare atenție și precizie. Suntem mândri de diversitatea și talentul echipei noastre, care reflectă angajamentul nostru pentru excelență.

Infrastructura de Ultimă Generație

Dotat cu tehnologie de ultimă oră, atelierul nostru oferă servicii complete, de la întreținere de rutină până la reparații complexe. Ne mândrim cu un mediu de lucru curat, bine organizat, care nu doar îmbunătățește eficiența, dar asigură și siguranța atât a echipei noastre, cât și a clienților.

Angajamentul Nostru pentru Calitate

Calitatea este în centrul tuturor lucrărilor noastre. Ne străduim să oferim servicii excepționale, utilizând doar piese de schimb originale și tehnici de reparație aprobate de producător. Fiecare vehicul este tratat cu cea mai mare grijă și atenție la detalii, asigurându-vă că veți pleca de la noi cu o mașină care funcționează perfect.

PAC SERVICE

Probleme cu mașina ta? Noi o vom repara

Situat în inima Bucureștiului, PAC Service este locul ideal pentru toate nevoile dvs. auto. Programați-vă astăzi pentru o întreținere sau vizitați-ne pentru a discuta cum vă putem ajuta.

0771 304 800